PARKERENHAHN-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Veiligheid

#
Weet ik zeker dat ik een parkeerplaats heb gereserveerd?

Zodra u bij ons een reservering heeft geboekt, zetten wij deze automatisch door naar de parkeeraanbieder. Zij zullen dus direct te zien krijgen dat er een nieuwe reservering is binnengekomen. In uw account op Parkerenhahn-airport.nl ziet u uw gegevens en de reservering. Als u contact op wilt nemen met de parkeeraanbieder dan kunt u hier tevens de contactgegevens vinden.

#
Rijden er werknemers in mijn auto tijdens mijn reis?

Wij scoren op FeedbackCompany een 8,5. Hier zijn wij heel trots op en willen dit cijfer het liefst zo hoog mogelijk hebben. Dit willen wij behalen door een goede service aan te bieden met alleen maar betrouwbare aanbieders. Deze parkeeraanbieders zullen niet in uw auto gaan rijden tijdens uw afwezigheid voor privédoeleinden. Enkel wanneer de parkeerplaats optimaler ingedeeld kan worden of in geval van brand zal er in uw auto gereden worden.

#
Waar staat mijn auto?

Bij de Shuttle service kunt u zelf bepalen waar u uw auto parkeert, dit doet u namelijk zelf. Echter zal bij de Valet service een parkeermedewerker uw auto parkeren. Wij raden u aan om vlak voordat u uw auto afgeeft of parkeert foto’s te maken van uw auto.

#
Zijn alle parkeerplaatsen bewaakt?

Op Parkerenhahn-airport.nl beschikken alle beschikbare parkeerplaatsen over de basisbewaking. Elke aanbieder mag zelf bepalen hoe zij hun parkeerplaatsen inrichten, maar u kunt van de minimale bewaking uitgaan. Zo hebben alle parkeerplaatsen een omheining en/of een slagboom. Welke beveiligingsmethoden er nog meer zijn toegepast leest u in de beschrijvingen per parkeeraanbieder.

#
Tijdens het parkeren kreeg mijn auto schade, wie moet ik hiervoor aanspreken?

U kunt het beste eerst foto’s maken van de schade en deze melden bij zowel de parkeeraanbieder als bij ons. Heeft u voorafgaand aan het parkeren ook foto’s gemaakt? Stuur deze dan mee ter bewijs dat er voor het parkeren echt geen schade zat. De contactgegevens van de parkeeraanbieder vindt u in uw bevestigingsmail.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe