PARKERENHAHN-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Valet Parkeren

#
Hoe herkent de parkeermedewerker mij?

Bij het reserveren vult u het kentekennummer in van uw auto. Dit kentekennummer is bij de parkeermedewerker bekend. Hij/zij kan dus naar uw auto toelopen zodra u arriveert bij het vliegveld. In de reserveringsbevestiging staat de locatie waar de parkeermedewerker op u zal wachten. Op de heenweg is dit vaak bij de vertrekhal en op de terugweg zal de parkeermedewerker u vaak opwachten bij de aankomsthal.

#
Hoe ziet de parkeermedewerker eruit?

Alle parkeeraanbieders hebben hun eigen bedrijfshesjes. De parkeermedewerkers zullen deze hesjes met het logo van de aanbieder dragen. Ook is het kentekennummer bekend bij de parkeermedewerker. Deze medewerker zal daarom waarschijnlijk naar uw auto toelopen.

#
Moet ik op de heenweg nog contact opnemen met de parkeeraanbieder?

Ja, u belt 20 minuten voordat u arriveert bij het vliegveld naar de parkeeraanbieder. Een parkeermedewerker zal in die tijd naar de luchthaven rijden om uw auto over te nemen. De contactgegevens van de parkeeraanbieder kunt u vinden in de bevestigingsmail of in uw account op de website.

#
Is het verplicht om de autosleutels in te leveren?

De chauffeur heeft uw autosleutel nodig om uw auto vanaf de luchthaven naar de parkeerplaats te rijden. Na het parkeren zal uw sleutel in een veilige kluis worden opgeborgen.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe