PARKERENHAHN-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Shuttle Parkeren

#
Wat zijn de vertrektijden van de shuttle bus?

U geeft tijdens het reserveren een tijdsindicatie op van hoe laat u arriveert bij de parking. De parkeeraanbieder maakt op basis van deze tijdsindicatie een planning voor de shuttle bussen. Hierdoor heeft u grote kans dat u direct na het parkeren met de shuttle bus mee kan. Als een andere auto net komt aanrijden, kan de buschauffeur besluiten om eventjes te wachten op die auto. In de vakantieperiodes is het natuurlijk drukker en zijn de wachttijden bij de shuttle bus ook iets langer dan normaal gesproken.

#
Hoe kom ik bij het vliegveld?

U kunt vanaf uw huis uw gps inzetten op de parkeerlocatie. Vanaf de parkeerlocatie brengt een gratis shuttle bus u naar vliegveld Hahn. Dit duurt gemiddeld 10 minuten. Houdt voor het geheel rekening met een halfuur, dan weet u zeker dat u goed zit. De exacte locatie leest u in de beschrijving van de parkeeraanbieder.

#
Moet ik altijd mijn autosleutels inleveren?

Sommige Shuttle parkeeraanbieders willen graag dat u de sleutels bij hen bewaart tijdens uw reis. Uw sleutel zal bewaard worden in een veilige kluis. Alleen wanneer de parking efficiënter moet worden ingedeeld zal de auto verplaatst worden. Ook voor de brandveiligheid is het beter als de sleutel op de locatie is. Toch zult u bij de meeste Shuttle parkings uw sleutel in eigen bezit mogen houden.

#
Waarvoor gebruikt de aanbieder mijn autosleutel?

Sommige parkeeraanbieders bij Hahn Airport willen uw auto kunnen verplaatsen als het terrein optimaler kan worden ingedeeld. In het geval van nood is het tevens handig als de parkeerlocatie ontruimd kan worden. In de beschrijvingen bij de parkeeraanbieders leest u of u wel of niet uw sleutel in moet leveren.

#
Hoeveel personen passen er in de shuttle bus?

Elke parking gebruikt zijn eigen soort bus. Hierdoor zit er soms wel verschil in hoeveel personen er getransporteerd kunnen worden. Tijdens het reserveren vult u in met hoeveel personen u op reis gaat. De parkeeraanbieder zal hier vervolgens rekening mee houden en zorgen dat er genoeg shuttle bussen ingeschakeld zijn. Doorgaans passen er acht personen in zo’n shuttle bus.

#
Past mijn rolstoel in de shuttle bus?

Als u een opklapbare rolstoel heeft, dan kan uw rolstoel prima met de shuttle bus mee. Wanneer dit niet kan, dan kunt u kijken bij parkerelocaties die een Valet service of een Park & Walk aanbieden.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe