PARKERENHAHN-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parkeren

#
Zijn alle parkeerlocaties overdekt?

Nee, elke aanbieder heeft zijn eigen parkeerterrein. Sommigen hebben een overdekt terrein, terwijl anderen een open terrein hebben. Sommige parkeeraanbieders hebben twee terreinen. Als dit het geval is, dan kunt u tijdens het reserveren kiezen op welk terrein u wilt parkeren.

#
Welke parkeervormen bieden jullie aan?

Wij werken met vier parkeervormen. U kunt kiezen tussen Valet parkeren, Shuttle parkeren, Park & Walk en Park, Sleep & Fly. Elke parkeeroptie heeft zijn eigen voordelen. Lees hier meer over de parkeervormen.

#
Hoe moet ik handelen bij vertraging?

Neem zodra de vertraging bekend is contact op met de parkeeraanbieder. Geef hierbij de nieuwe verwachte aankomsttijd op, zij kunnen hier dan rekening mee houden. In uw reserveringsbevestiging vindt u de contactgegevens van uw parkeeraanbieder.

#
Wat moet ik doen bij vertraging van mijn vlucht?

Zodra de tijd wijzigt waarop u aankomt/vertrekt, dan moet u dit laten weten bij de parkeeraanbieder. Geef hierbij ook altijd de nieuwe verwachte aankomsttijd op. Zij houden immers rekening met de aankomst/vertrektijden voor de planning van de shuttle bussen. In uw bevestigingsmail vindt u de contactgegevens van de parkeeraanbieder. Bij het bellen kunt u het beste de reserveringbevestiging bij de hand houden.

#
Hoelang ben ik onderweg van de parkeerlocatie naar de airport?

Alleen met Valet parkeren rijdt u direct naar het vliegveld. Bij de andere parkeervormen zult u eerst langs de parking rijden om uw auto te parkeren. Bij de Shuttle service brengt een shuttle bus u naar het vliegveld. Het is afhankelijk van hoe ver de parking verwijdert is van Hahn Airport hoelang de rit duurt. Reken voor het geheel ongeveer een halfuur.

#
Kunnen mindervaliden ook gebruikmaken van een parkeeroptie die jullie aanbieden?

Ja zeker kan dit. De beste optie hiervoor is Valet parking. U kunt hierbij immers zelf naar het vliegveld rijden en een parkeermedewerker zal uw auto voor u op het parkeerterrein parkeren. U kunt ook gebruikmaken van de Shuttle service als uw rolstoel ingeklapt kan worden. De parkeerlocaties op loopafstand van het vliegveld zijn ook altijd mogelijk. U hoeft dan geen rekening te houden met een extra vervoersmiddel en u kunt dan rustig op uw eigen gemak richting de luchthaven gaan.

#
Waar moet ik de (onverhoopte) schade melden?

De parkeeraanbieders die wij aanbieden gaan met de grootste zorgvuldigheid om met uw auto. Helaas komt het een enkele keer voor dat er toch schade blijkt te zijn. U kunt het beste foto’s maken van de schade en deze naar ons sturen. Als u foto’s vlak voor het parkeren heeft gemaakt, dan mag u die erbij toevoegen. Wij zullen contact opnemen met de parkeeraanbieder.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe