De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Online reserveren?

Online boeken

Een geschikte parkeerplaats vinden bij Parkerenhahn-airport.nl is heel gemakkelijk. Alles wat u hoeft te doen, is de diverse parkeeraanbieders vergelijken, er eentje te kiezen en de parkeerplaats te reserveren. De reservering kunt u direct op deze site plaatsen. Nadat u dat heeft gedaan, zult u een mail ontvangen met daarin de reserveringsbevestiging. Ook verdere uitleg staat in deze mail beschreven. Uiteraard verloopt de betaling op een veilige manier.

Autosleutel houden?

Sleutels afgeven

Soms vragen parkeeraanbieders u om veiligheidsredenen of logistieke redenen om de autosleutels bij hen achter te laten. Dit is niet bij elke aanbieder verplicht. Wij geven op deze site altijd duidelijk aan of u wel of niet de autosleutels in moet leveren, zodat u dit kunt meenemen in uw beslissing en hierover geen misverstanden kunnen ontstaan. Zo kunt u bij de aanbieder Hotel Zur Morschbach Parking uw sleutels bij u houden.

's Nachts parkeren

's Nachts parkeren

Wij informeren bij de beschrijving van de parkeeraanbieder altijd duidelijk over de openingstijden van het terrein. Komt u buiten de openingstijden aan? Dan kunt u van tevoren even bellen met de aanbieder. U zult dan via de telefoon instructies krijgen over hoe en waar u kunt parkeren.

Staat mijn auto veilig?

veilig parkeren

Alle parkeeraanbieders op Parkerenhahn-airport.nl hebben passende veiligheidsmaatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw auto veilig staat en dat u deze met een gerust hart achter kunt laten. Zo worden de parkeerplaatsen in de gaten gehouden door middel van videocamera's. Ook kunt u er bij CC Car Check voor kiezen om uw auto tegen een meerprijs in een overdekte parking te parkeren.

Betrouwbaar parkeren

Betrouwbaar parkeren

Wij werken enkel en alleen met professionele, erkende bedrijven. Bij de keuze voor parkeeraanbieders is veiligheid een zeer belangrijk uitgangspunt. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid van de parkeeraanbieder.

Welke parkeervormen zijn er?

Parkeermogelijkheden

U kunt kiezen tussen verschillende parkeervormen. Waar de ene parkeervorm iets meer luxe biedt en wat duurder is, zal een andere parkeervorm geschikter zijn voor mensen met een kleiner budget. Voor elke wens en elk budget is er een geschikte parkeervorm. U vindt een omschrijving van de diverse opties op de pagina parkeervormen

“Parkerenhahn-airport.nl was voor mij een eye opener
ik wist niet dat je zo goedkoop kon parkeren bij vliegveld Eindhoven”

Familie v/d Kerk

“Dankzij Parkerenhahn-airport
heb ik mijn auto veilig en op loopafstand van de airport kunnen parkeren”

Jacob Wijnsma

“Erg handige website, heb onze auto dichtbij
de luchthaven geparkeerd voor 8 dagen en ook nog eens goedkoop”

Anna Thijsen

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkerenhahn-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Hahn Airport