De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Valet parking

Valet parking

Valet parking is één van de meest comfortabele vormen van parkeren, waarmee u ook nog eens tijd bespaart. Het werkt als volgt: u rijdt naar een afgesproken plek op de luchthaven, waar u een chauffeur van de gekozen aanbieder aan zult treffen. Deze neemt een aantal formaliteiten met u door en zal daarna de auto voor u parkeren op de parkeerplaats. In de tussentijd loopt u op uw gemak naar de incheckbalie. U hoeft dus niet zelf naar de parkeerplaats te rijden. Op de terugweg staat de medewerker weer op u te wachten, zodat u snel in uw eigen auto weer naar huis kunt vertrekken.

Park and walk

Park and Walk

Het grote voordeel van Park & Walk is dat aanbieders die onder deze parkeervorm vallen op loopafstand van de terminal liggen. Daardoor loopt u veelal binnen enkele minuten naar het vliegveld toe en hoeft u nooit te wachten op een shuttle bus. Het wordt daardoor bovendien makkelijker om in te schatten hoeveel tijd u kwijt zult zijn met het hele proces van parkeren en naar de terminal komen. Wilt u graag uw auto parkeren op loopafstand van de luchthaven Frankfurt Hahn? Dan kunt u een parkeerplaats boeken bij CC Car Check.

Shuttle bus parkeren

Shuttle parking

Eén van de meest voorkomende parkeervormen is shuttle parking. Het is dan ook een zeer praktische en voordelige optie. De parkeerplaatsen met shuttle service liggen op een wat grotere afstand van de luchthaven, waardoor ze vaak makkelijk te bereiken zijn met de auto. Nadat u geparkeerd heeft, wordt u met een shuttle bus naar de terminal gebracht. Het gebruik van deze shuttle bus is altijd gratis. Ook op de terugweg staat de shuttle bus weer tot u beschikking om u weer van het vliegveld naar de parkeerplaats terug te brengen. U kunt bij Hotel Zur Morschbach Parking terecht voor een parkeerplaats met shuttle service.

Park, Sleep & Fly

Park sleep fly

Park, Sleep & Fly is een parkeervorm die uw reis een stuk rustiger kan laten verlopen. Het houdt namelijk in dat u de nacht voorafgaand aan uw vlucht, of de nacht na uw aankomst, overnacht in een hotel in de buurt van Frankfurt Hahn Airport. De auto kunt u hier uiteraard ook parkeren, want de hotels zijn uitgerust met parkeerplaatsen die erg geschikt zijn voor lang parkeren. Niet alleen bent  u dus verzekerd van een betrouwbare parkeerplaats, u bent ook al vlakbij de luchthaven.

“Parkerenhahn-airport.nl was voor mij een eye opener
ik wist niet dat je zo goedkoop kon parkeren bij vliegveld Eindhoven”

Familie v/d Kerk

“Dankzij Parkerenhahn-airport
heb ik mijn auto veilig en op loopafstand van de airport kunnen parkeren”

Jacob Wijnsma

“Erg handige website, heb onze auto dichtbij
de luchthaven geparkeerd voor 8 dagen en ook nog eens goedkoop”

Anna Thijsen
Parkerenhahn-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Hahn Airport