PARKERENHAHN-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parkeertips

Klokje icoon

Reserveer op tijd een parkeerplek

Meestal zijn de goedkope parkeerterreinen als eerste weg. Hierdoor zijn uiteindelijk alleen de dure parkeerplaatsen over die niet in het budget passen. Om te voorkomen dat u te laat bent voor de goedkope parkeerlocaties, raden wij u aan om minstens één week voordat u vertrekt, een parkeerplaats te boeken. Het aller eenvoudigst is uiteraard om meteen na het boeken van de vlucht een parkeerplek te boeken. Zo heeft u alles in één keer geregeld en hoeft u er niet meer naar om te kijken.

Vergrootglas icoon

Lees reviews van eerdere bezoekers

Het internet staat bomvol met informatie over diverse parkeeraanbieders. Nu is niet alle informatie die erop staat even betrouwbaar. Parkeeraanbieders kunnen zich beter voordoen dan dat zij daadwerkelijk zijn. Daarom is het verstandig om de waardevolle reviews te lezen van eerdere bezoekers. Zij geven hun eerlijke mening en ervaring over de desbetreffende parkeeraanbieder zonder dat zij er iets voor krijgen. Dit stimuleert extra om het verhaal niet mooier te maken dan dat het is. De reviews kunnen u inzicht geven in mogelijke plus- of minpunten waar u in eerste instantie niet aan heeft gedacht.

Agenda icoon

Vertrek op tijd

Vaak blijven er nog veel kleine klusjes over in het huis die u op het laatste moment nog moet doen. Deze klusjes nemen uiteindelijk meer tijd in dat u voor ogen had. Plan daarom voor deze onvoorziene activiteiten extra tijd. Het kan handig zijn om alle activiteiten die u nog moet doen op een briefje te schrijven zodat u ze kunt afstrepen na voltooiing. Daarnaast kunt u het beste een uur extra rekenen voor vertrek. Tijdens de heenreis kan er van alles gebeuren waardoor u vertraging oploopt. Bovendien kan het erg druk zijn bij de luchthaven. Bekijk de situatie in het verkeer voordat u weggaat, zodat u nog kunt participeren op mogelijke files. Als u nog vragen heeft over uw reservering, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Pijl icoon

Snel uw parkeerplaats vinden

Wij adviseren u om in uw navigatie het precieze adres van de parkeeraanbieder in te vullen. Rondom luchthaven Frankfurt Hahn zijn namelijk meerdere parkeerlocaties. De compacte setting van de parkeerlocaties kan voor verwarring zorgen. Vergeet ook niet om van tevoren uw reservering uit te printen. Wanneer u eenmaal bij de aanbieder bent aangekomen, wordt die gezien als bevestiging van uw reservering. Ten derde raden wij u aan om bij aankomst een foto te maken van de plek van uw auto of het nummer van uw parkeerplaats op te schrijven. Hierdoor hoeft u niet meer na een vermoeide reis het parkeerterrein af te struinen op zoek naar uw auto.

Snelheidsmeter icoon

Kilometerstand opschrijven

U heeft ze vast wel eens gehoord, die geruchten dat parkeeraanbieders achter u rug om in de auto zouden rijden. Omdat wij alleen met betrouwbare aanbieders werken kunt u ervan op aan dat dit niet gebeurd. Om dit soort geruchten toch te voorkomen, schrijven parkeeraanbieders tegenwoordig vaak samen met u de kilometerstand op bij aankomst. Zo kunt u zelf kijken wat er met uw auto is gebeurd tijdens het parkeerverblijf en heeft u de zekerheid dat er niet ongezien in wordt gereden. Met deze transparantie willen parkeeraanbieders aantonen dat ze betrouwbaar zijn en geen ongevraagde activiteiten ondernemen. Natuurlijk kunt u ook zelf de kilometerstand opschrijven of fotograferen als de parkeeraanbieder dit niet doet.

Benzine icoon

Bij terugkomst

Na een lange en vermoeide reis snappen wij dat u graag direct naar huis wilt, zonder gedoe. Daarom raden wij aan om enkele voorbereidingen te treffen zodat het proces zo soepel mogelijk verloopt. Als eerste raden wij u aan om uw autosleutel op een vaste plek te bewaren. Zo hoeft u bij uw auto niet meer uw hele koffer te doorzoeken, maar kunt u binnen enkele tellen uw auto al instappen. Schakel daarnaast direct uw telefoon in wanneer dit is toegestaan na het landen. Neem direct contact op met uw parkeeraanbieder om te overleggen over de shuttle bus naar het parkeerterrein. Zo kan de aanbieder, terwijl u uw koffers ophaalt, richting de luchthaven rijden. Ten derde kunt u het beste uw auto parkeren met een volle tank. Hierdoor kunt u direct naar huis rijden zonder te hoeven stoppen bij een benzinepomp. Als dit niet lukt, dan raden wij aan om genoeg brandstof te hebben tot aan de eerstvolgende benzinepomp. Leg ook startkabels in uw auto. Uw auto kan immers opstartproblemen hebben na een langere tijd stil te hebben gestaan.

Spaarpot icoon

Geen waardevolle eigendommen in het zicht

Omdat onze parkeeraanbieders allemaal gebruikmaken van goede veiligheidsmaatregelen, is de kans op inbraak erg klein. Toch is het niet onmogelijk en is het goed om er zelf voor te zorgen dat de kans zo kleinmogelijk wordt. Autodieven kijken eerst of er waardevolle spullen in uw auto liggen, voordat zij besluiten om uw auto open te breken. Wanneer ze niks van waarde zien liggen, is de kans groter dat zij uw auto overslaan. Daarom is het zeer verstandig om geen waardevolle eigendommen in uw auto te hebben liggen. Als er niks waardevols in ligt, dan kunt u het beste de hoedenplank uit de auto halen. Hierdoor kunnen de dieven in één oogopslag zien dat er niets te halen valt. Is het niet mogelijk om geen waardevolle spullen in uw auto te laten liggen? Zorg er dan voor dat het niet in het zicht ligt.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe